Over Marije Blogt

Marije blogt over observaties, in den vreemde en in den lande.

Observations baked into deductions, flavored with a pinch of exaggeration and a hint of surrealism. Also, cakes.

3 thoughts on “Over Marije Blogt

 1. Hallo Marije,

  Als eerst wil ik je zeggen dat ik je posts heel leuk geschreven vind! Goed bezig.

  Ik heb zelf sinds kort een reisblog over mijn eigen reizen en handige informatie. Daarnaast is een terugkomend topic: een kort interviewtje met mede-reizigers, waarin zij hun verhaal vertellen. Het lezen van andermans verhalen is een mooie inspiratiebron en vaak beter te vertrouwen dan informatie van officiële websites.

  Mijn vraag aan jou: zou jij het leuk vinden om wat vragen voor mij te beantwoorden en op deze manier op mijn website te komen? Naast de vragen worden er natuurlijk doorverwijzingen toegevoegd naar jouw website.

  Ik zie je reactie graag tegemoet.

  Met vriendelijke groet,

  Joyce

  • Hee Lucie,

   Je hebt gelijk, daar moet ik nog wat aan veranderen. Binnenkort op MarijeBlogt: een contact-button 🙂
   Leuk dat je mijn blog genoemd hebt op je site, en bedankt voor het compliment!
   Tot blogs 🙂
   Marije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *